Najděte si lásku během podzimu. Od druhé poloviny října až do listopadu budou ideální dny pro randění

Ostatní 03. října 2022 | 08:11 — Pavla Krejčí
Nezadaní, zbystřete. Pokud je váš milostný život aktuálně na nule, říjen a listopad přinesou několik příležitostí to změnit. Podzim totiž nabídne tři dny, které jsou nejlepší na randění. Planetární konstelace jsou v tu dobu obzvláště slibné.
Dny v říjnu a listopadu přejí lásce / Depositphotos

Ačkoliv je léto za námi a žhavý letní flirt je tak v nedohlednu, hvězdy září víc než kdy jindy a dopřejí vám v milostném životě velkou změnu. Během podzimu nastanou tři dny, které slibují velký posun v randění.

Sobota 15. října – Měsíc, Venuše a Saturn se budou nacházet ve svých domovských znameních

V astrologii všechno souvisí se vším. Každá planeta má nejméně jedno přidružené znamení, které zvyšuje její vliv, když se v tomto znamení pohybuje. Měsíc se 15. října nachází v Raku, Venuše ve Vahách a Saturn ve Vodnáři, tedy ve svých domovských znameních. Z toho důvodu je tento den obzvlášť vhodným pro seznamování. Planety posílí vše, co chcete toho dne zažít a čeho dosáhnout.

Všechny tři planety přináší přízeň v oblastech, které potřebujete. Měsíc je o citech, Venuše o lásce a Saturn o podpoře. Jsou v ideální konstelaci pro vytvoření vážného a dlouhodobého vztahu. Pokud 15. října vyrazíte na rande, máte obrovskou šanci, že se váš protějšek stane životním partnerem.

Sobota 22. října – Venuše ve Váhách

Velký průlom v seznamování nastane 22. října. Venuše a Slunce se dostanou do znamení Vah, což vám poskytne jasno v tom, co chcete v lásce hledat. Toto planetární spojení je označováno jako Cazimi, což znamená „Srdce Slunce“.

Váhy jsou znamením partnerství. Díky tomu bude mnohem snazší se otevřít a cítit se vřele a velkoryse. Pokud už máte s vyvoleným partnerem pár schůzek za sebou, měli byste tuto energii využít k zjištění, zdali máte stejný pohled na svět a podobné plány do budoucna.

Středa 23. listopadu – novoluní ve Střelci

Někdy mohou přijít chvíle, kdy máte pocit, že váš život stagnuje a nic zajímavého a nového se neděje. S novoluním ve Střelci se však klid a stereotypnost prolomí. Hvězdy budou stát při vás a nabídnou nespočet možností využít nabízené štěstí v lásce. Novoluní předestírá nové začátky a Střelec je jedním z nejštědřejších znamení zvěrokruhu. Střetává se s planetami Merkur a Venuše, díky kterým je otevřenější a koketnější. 

Novoluní je pak podpořeno Jupiterem a Neptunem v Rybách a mocným Plutem v Kozorohu. Toto hvězdné uspořádání vám konečně dodá impuls, který potřebujete, abyste následovali svoje sny spojené s láskou. Psali jsme také: Velká láska na obzoru. Býci, Panny a Střelci se osudově zamilují

Autorský článek, další zdroj: freundin.de

Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Nový Peugeot 208 přichází do Česka. Je krásný, svižný a za super cenu

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu