Podzimní móda a trendy roku 2023, které vám pomohou vytvořit výrazný a elegantní vzhled

Móda 22. září 2023 | 10:48 — Anna Novotná
Podzim je obdobím, kdy se móda stává ještě pestřejší a kreativnější. Roční období, kdy opadávající listí na stromech tvoří bohatou paletu barev, přináší nové trendy a inspiraci pro naše šatníky. Podívejme se na nejnovější módní trendy na podzim roku 2023, které vám pomohou vytvořit výrazný a elegantní vzhled.
Další 1 fotografie v galerii
Kárované vzory jsou oblíbenou podzimní volbou / Deposiotphotos

1. Barevná kombinace: Hrátky s kontrasty

Podzim 2023 se vyznačuje odvážnými kombinacemi barev. Trendy zdůrazňují kontrasty mezi různými odstíny, což vám pomůže vytvořit výrazný vzhled. Zkuste kombinovat teplé barvy, jako je tmavě červená - bordeaux, s chladnými odstíny modré nebo zelené.

2. Kárované vzory: Klasika s moderním dotekem

Kárované vzory jsou oblíbenou podzimní volbou, ale letos se objevují v moderním provedení. Pláště, svetry a šaty zdobené károvanými vzory jsou trendy kousky pro podzimní sezónu. Dopřejte si károvaný kabát nebo šaty či sukni a budete vypadat elegantně.

3. Overaly: Pohodlí a styl v jediném kousku

Overaly jsou stále na vrcholu. V podzimní sezóně můžete vsadit na overal ve vybraném podzimním odstínu, jako je hnědá nebo khaki. Overaly nabízejí pohodlí a současně vytvářejí sofistikovaný vzhled.

4. Vintage návrat: Inspirace z minulosti

Módní návrháři se často inspirují minulými érami, a to platí i pro podzim 2023. Vintage prvky, jako jsou retro šaty, kožešinové límce a retro vzory, jsou na vzestupu. Vydejte se na honbu za unikátními kousky do second-hand obchodů nebo zkuste moderní interpretace retro stylu.

5. Velké kabáty a pláště: Elegance a vzdušnost

Velké kabáty a pláště jsou nepostradatelnou součástí podzimního šatníku. Letos se však tento kousek zdůrazňuje svou elegantností a vzdušností. Lehké kabáty a pláště v pastelových barvách nebo neutrálních odstínech jsou in.

Podzim 2023 slibuje pestrou směsici módních trendů, které osvěží váš šatník a přinesou nový nádech stylu do každodenního života. Experimentujte s barvami, károvanými vzory a vintage prvky a vytvořte vlastní jedinečný vzhled. Nezapomeňte, že móda by měla být zábavou, takže si užijte své podzimní nákupy a zkuste něco nového.

Autorský článek

Témata: móda, styl, podzim
Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu